Ai folosit siropul Plantusin? Spune-ne parerea ta!

Ce spun clientii nostri

06 Noi 2015

“Am luat Plantusin cand a racit cel mic. Tusea destul de rau si ne-am gandit ca cel mai bine ar fi incercam un remediu natural. Cel mai frica mi-a fost ca o sa ne luptam cu el sa-l ia pentru ca siropurile de tuse au in general un gust foarte rau, dar acesta suprinzator, i-a placut. Dupa cateva zile, tusea a incetat. Multumim, Fares! ”

Bacauanu Anca, Oradea

06 Noi 2015

“Recomand tuturor cu caldura Plantusin Comprimate. Mai ales in perioada asta rece. De cate ori m-a luat raceala, si nu ma mai puteam opri din tusit, luam cate un coprimat dupa fiecare masa si seara imi faceam un ceai, tot Plantusin. In cateva zile ma puneam pe picioare si scapam de tuse. ”

Rodica, Giurgiu

06 Noi 2015

“Cred cu tarie ca remediile naturiste sunt cele mai bune pentru organism, dar si cele mai eficiente. Pentru orice problema am, folosesc produsele dumneavoastra, iar cand am racit ultima data, am luat Plantusin sirop si ceai. Mi-a trecut tusea in cateva zile si am inceput sa ma simt mai bine. Recomand tuturor cu incredere Fares! ”

Popica Mariana, Bucuresti

06 Noi 2015

“Saptamana trecuta nu-mi mai trecea tusea si una din colegele mele mi-a facut un ceai Plantusin. Mi-a calmat tusea instant si seara am fost si mi-am cumparat comprimate. Tusea s-a diminuat si in cateva zile mi-a trecut de tot, de aceea acum, si eu recomand cu caldura tuturor gama Platusin. ”

Sorina Maria, Bucuresti

06 Noi 2015

“In familia noastra, sotia mea a inceput cu remediile naturiste. Ea e farmacista casei. La inceput luam produse de la Fares de cate ori ma deranja stomacul, dar cand am racit, tot ea mi-a cumparat Plantusin. Eram racit destul de rau si sincer, la inceput, n-am avut incredere, dar m-am facut bine in cateva zile. Luati cu incredere orice produse de la Fares, sunt bune si naturale. ”

Marius Avlasiei, Suceava