Siropul PLANTUSIN – eficienta dovedita

 Publicat la 2017-02-14      2084 vizualizari       0

custom-Custom_Size___shutterstock_575170798

Considăm util să vă prezentăm rezultatele obţinute de medici pneumologi şi medici de familie în tratamentul tusei din cadrul infecţiilor de căi respiratorii superioare cu siropul Plantusin care are ca ingrediente active: muguri de pin (Pini turiones), scai vânăt (Eryngii plani herba), frunze de pătlagină (Plantaginis folium), cimbrişor (Serpylli herba) și flori de tei (Tiliae flos).

Siropul PLANTUSIN a fost administrat unui număr de 74 de pacienți cu vârste cuprinse între 4 și 89 de ani, care au prezentat atât tuse cu expectorație cât și tuse seacă, iritativă ca simptom într-un număr mare de afecțiuni respiratorii începând de la răceală și gripă, faringite, bronșite acute, până la afecțiuni respiratorii cronice ( bronhopneumopatie obstructivă, emfizem pulmonar, astm bronșic). Tratamentul s-a administrat timp de 1-2 săptămâni, în funcție de diagnostic, în doze corespunzătoare vârstei, conform recomandării medicului curant.

În toate cazurile tratate cu siropul PLANTUSIN, tusea s-a ameliorat până la rezolvare în maxim 12 zile  (în funcție de afecțiune) fără a fi necesară administrarea de antitusive clasice, de sinteză. Siropul a eliminat atât tusea seacă, iritativă prin efectul emolient și calmant, cât și tusea productivă prin fluidificarea secrețiilor bronșice, ușurând expectorația. În cazul afecțiunilor cronice acțiunea a fost mai lentă, dar a redus vascozitatea sputei, a contribuit la ușurarea respirației, a diminuat semnificativ accesele de tuse.Produsul a fost foarte bine tolerat și nu a avut reacții adverse.

Siropul PLANTUSIN poate constitui o alternativă de tratament natural pentru pacienții cu tuse de diferite cauze.