3 modalitati naturale de a scapa de raguseala

 Publicat la 2017-02-14      1824 vizualizari       0

custom-Custom_Size___shutterstock_432514441

Ați răgușit? De vină este cel mai probabil frigul, atmosfera umedă, variaţiile bruşte de temperatură sau poate fumul de țigară, aerul condiționat, apa de la frigider sau o băutură cu gheață, dacă nu cumva ați vorbit timp îndelungat sau ați strigat la meci.

În caz de răceala simptomele sunt însoțite de dureri în gât, febră, tuse, iar tratementul este unul mai complex.

Dacă vreți să scăpați rapid de răgușeală iată 3 modalități simple și la îndemână:

– faceți gargară cu apă cu sare de 2-3 ori pe zi. Pentru aceasta pregătiți o compoziție cu o jumătate de linguriță de sare neiodată dizolvată într-o cană cu apă caldă.

– beți ceai de rădăcină de nalbă, tei, lichen de piatră sau pătlagină în care puneți câte o lingură de sirop Plantusin la o cană de ceai. Aceste plante sunt bogate în mucilagii și se extrag cel mai bine prin macerare la rece timp de 3-4 ore, apoi încălziți maceratul pănă la 40 de grade, pentru a-l bea călduț.

– luați comprimate masticabile PLANTUSIN CALMANT- remediu care conține mucilagii, substanțe care formează un strat protector la nivelul mucoaselor având efect de calmare a iritațiilor laringelui, faringelui și a corzilor vocale. Are gust plăcut și efectul apare imediat.